У Чернівцях міліціонери викрили двох наркоторговців

У Чернівцях міліціонери викрили двох наркоторговців

02.10.14 14:37 0 684
Цивільне подружжя продавало наркотики вдома. Продавці збували свій товар лише перевіреним клієнтам. Та така конспірація їм не допомогла. Злочинну діяльність наркобізнесменів припинили співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Чернівецькій області.

Міліціонери отримали оперативну інформацію, про те, що до помешкання подружжя часто навідуються підозрілі особи. Правоохоронці перевірили інформацію та викрили продавців наркоречовин.

Як з'ясувалося, 34-річний чоловік та його 39-річна співмешканка вдома виготовляли опій. Крім цього, горе-бізнесмени продавали заборонений лікарський засіб - субітекс. Кримінальну парочку оперативники затримали під час чергового збуту препарату.

У будинку зловмисників правоохоронці виявили та вилучили використанні шприци та поділені на дози наркотичні речовини. Вилучене направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС для проведення експертизи.

Встановлено, що чоловік та жінка ніде не працюють. До того ж, чернівчанин уже мав проблеми з Законом. Він притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті - позбавлення волі строком до десяти років із конфіскацією майна.

Наразі зловмисника, у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу, взято під варту та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Стосовно чернівчанки вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівництво міліції ...

КОМЕНТАРІ