На Буковині чоловік у перший свій робочий день, "заробив" дві кримінальні статті

На Буковині чоловік у перший свій робочий день, "заробив" дві кримінальні статті

02.10.14 12:36 0 702
Співробітники Новоселицького райвідділу міліції знайшли зловмисника, котрий вмудрився за один день незаконно заволодіти комбайном та поцупити ноутбук.

24-річний мешканець Хмельницької області приїхав на Буковину у пошуках роботи. Фермер із села Котелева працевлаштував чоловіка. У кінці робочого дня робітник вирішив, так би мовити, познайомитись із колективом за пляшкою спиртного. Перебравши зайвого, зловмисник викрав ноутбук та сів за кермо комбайну і поїхав селом. Але навиків водіння сільськогосподарською технікою у нього не було. Він так «справно» керував комбайном, що зносив все на своєму шляху, аж поки велику машину не зупинило дерево. Після цього, горе-водій покинув транспорт та подався навтьоки. Однак далеко втекти не вдалося, його затримали працівники райвідділу міліції.

Як повідомив заступник начальника Новоселицького РВ УМВС України в Чернівецькій області Іван Шинкарюк, мешканець сусідньої області раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння грабежу. Тепер йому доведеться відповідати за незаконне заволодіння транспортним засобом (ст. 289 Кримінального кодексу України) та крадіжку (ст. 185 ч. 2 Кримінального кодексу України). Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу зловмиснику.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Луцьк: нехай впевнено ...

КОМЕНТАРІ