Відбувся другий турнір з гри «Брейн-ринг» на тему «Луцьк – Волинь – Україна – єдина країна!»

Відбувся другий турнір з гри «Брейн-ринг» на тему «Луцьк – Волинь – Україна – єдина країна!»

02.10.14 14:04 0 720
У Палаці культури міста Луцька з нагоди Міжнародного дня туризму відбувся другий турнір з гри «Брейн-ринг» на тему «Луцьк – Волинь – Україна – єдина країна!» серед студентів вищих навчальних закладів міста Луцька на Кубок міського голови. У ньому взяли участь дев'ять команд з восьми вузів. По одній команді Луцького національного технічного університету, Волинського інституту економіки та менеджменту, Академії рекреаційних технологій і права, Луцького інституту розвитку людини Університету “України”, Волинського технікуму Національного університету харчових технологій, Луцького педагогічного коледжу, Коледжу технологій, бізнесу та права, та дві команди Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. До складу журі увійшли заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, краєзнавець Петро Троневич, журналіст Тарас Літковець.

Захід вже вдруге проводиться в рамках промоційної кампанії духовно-патріотичного спрямування «Я – Лучанин!».

Гра спрямована на популяризацію бренду Луцька серед студентської молоді, виховання любові і поваги до свого міста, Волині та України, заохочення до вивчення багатогранної і різноманітної культурно-історичної спадщини нашої держави, поглиблення й поширення знань з її історії та сучасності. Адже дуже важливо знати історію міста, рідного краю і країни, де ти навчаєшся та живеш, постійно відкривати для себе завісу таємниць та дивитися на Україну під новим для себе кутом зору. особливо гостро постає питання цілісності України, єдності її народу, розуміння своєї причетності до творення її сьогодення та історії. Перемогу здобули молоді інтелектуали команди “ Містики історії” Луцького педагогічного коледжу.

Тарас Яковлев подякував від імені міського голови Миколи Романюка учасникам «Брейн-рингу» за глибокі знання історії рідного краю, змістовні відповіді на поставлені запитання. “Якщо наша молодь любить, знає свою історію, у нас буде хороше майбутнє”, - сказав Тарас Яковлев і вручив команді-переможцю «Брейн-рингу» перехідний Кубок міського голови та диплом. Усі інші команди отримали дипломи та пам'ятні призи від Луцької міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Головко допоміг ...
Наступна новина: Житомирщина в числі 19 ...

КОМЕНТАРІ