КП «Луцькводоканал» готується до зими

КП «Луцькводоканал» готується до зими

02.10.14 16:09 0 748
Для ефективної та безперебійної роботи системи водопостачання та водовідведення КП “Луцькводоканал» завершує підготовку об'єктів підприємства до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр.

Станом на вересень підрозділи КП «Луцькводоканал» здійснили низку заходів, спрямованих на стабільну роботу підприємства в умовах сезонного зниження температури.

Зокрема, з 13 червня по 26 вересня повністю виконані наступні роботи:

• Замінено 22 люки, що складає 183,3% від запланованого;

• Продовжуються роботи зі зменшення вуличних водорозборів. Проведено демонтаж 5 водозабірних колонок, що складає 125% від запланованого.

• Замінено 29 засувок, з запланованих – 10;

• Замінено 191 залізобетонних кришок на водопровідно-каналізаційних колодязях.

• Здійснено ремонт 99 водопровідно-каналізаційних колодязів;

Проведено профілактичну промивку 52 500 м. п. каналізаційних мереж., промито мережі водопроводу.Крім того, уже замінено 1,559 км водопровідних мереж з запланованих 1,7 км, та здійснено заміну 0,031 км каналізаційних мереж.

Також, згідно з графіком, працівники підприємства разом з працівниками Управління пожежної охорони МНС України в м. Луцьку перевірили роботу пожежних гідрантів. За вищевказаний період відремонтовано та замінено 28 пожежних гідранти. Встановлено 66 пожежних покажчики.

До зими водоканальці підготували транспортні засоби та механізми, відремонтували та пофарбували автотракторну техніку.

“Для запобігання та зменшення аварій в зимовий період на підприємстві постійно проводяться планово-профілактичні роботи з підтримки в належному стані об'єктів водопровідно-каналізаційних мереж, споруд та техніки. Після закінчення підготовки до одного зимового періоду ми розпочинаємо підготовку до наступного”, – розповідає заступник директора КП «Луцькводоканал» Володимир Чупун.

Довідково:

Підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2014–2015 рр. здійснюється відповідно до рішення Луцької міської ради від 21.05.2014 р. № 292/1.

КП «Луцькводоканал»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юрій Турянський ...
Наступна новина: Медичні заклади ...

КОМЕНТАРІ