Лариса Павлівна Самчук дякує небайдужим лучанам за допомогу у лікуванні сина

Лариса Павлівна Самчук дякує небайдужим лучанам за допомогу у лікуванні сина

02.10.14 08:05 0 597
До міської ради звернулася Лариса Павлівна Самчук, мати пораненого військовослужбовця Миколи Самчука, щоб висловити слова вдячності працівникам відділу оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи міської ради та усім небайдужим людям, які допомогли їй у лікуванні сина.

Микола Самчук був мобілізований 9 квітня 2014 року, з 18 червня перебував у зоні антитерористичної операції у Луганській та Донецькій областях. 27 серпня отримав важкі поранення голови та рук, без свідомості з перебитими руками був доправлений до Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова, де його тричі оперували.

Мати втратила зв'язок з сином, бо після черепно-мозкової травми він навіть не розмовляв. Саме працівники міської ради і волонтери допомогли їй знайти Миколу. Тепер він знаходиться на лікуванні в місті Одесі, на часі ще одна непроста операція.

Лариса Павлівна щиро дякує сусідам міської ради - акторам обласного театру ляльок, колективу школи №3 міста Луцька, де навчався Микола, колишнім колегам з об'єднання “Продтовари”, які підтримали її у важку годину фінансово. Також багатьом іншим небайдужим людям, які навіть себе не називаючи, підтримували як могли ­ хто гривнею, хто добрим словом. Її приємно вразили люди, які запропонували тимчасове проживання на квартирі, не взяли за це платні. Тепер вона знає, що цей світ повниться добром, а тому зло скоро буде переможене, і сини повернуться з війни додому.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ