Волинські свободівці надали гуманітарну допомогу Луцькому гарнізонному військовому госпіталю

Волинські свободівці надали гуманітарну допомогу Луцькому гарнізонному військовому госпіталю

02.10.14 15:51 0 755
30 вересня 2014 року заступник голови Волинської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик разом із керівником волинського комітету гуманітарного забезпечення війська свободівцем Сергієм Кобою передали гуманітарну допомогу для бійців, які лікуються у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі.

Цього разу свободівці привезли для солдат питну негазовану воду в пляшках, одяг та речі першої необхідності. Традиційно гуманітарну допомогу для Луцького гарнізонного військового госпіталю прийняв головний лікар закладу Олександр Хоменко. Він радо поспілкувався з активістами волинського комітету гуманітарного забезпечення війська, створеного для допомоги українському війську з ініціативи Волинської "Свободи" та громадської організації "Волинський світанок".

"Вже більше трьох місяців збираємо необхідну допомогу бійцям на Схід України. Основна наша місія – везти гуманітарні вантажі на Схід України, аби забезпечити потреби добровольчих батальйонів "Січ", "Азов", "Айдар" та 51-ї окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського. Але разом з тим ми підтримуємо тісний контакт із Луцьким гарнізонним госпіталем. Адже тут теж потребують харчахів та одягу. ми привезли негазовану бутильовану воду, спідню білизну, капці, шкарпетки, футболки, спортивні штани, рушники та інші речі, які необхідні у щоденному побуті нашим бійцям. Можливо, це не військове спорядження, але тут ці речі також потрібні", – зауважив Олександр Пирожик.

Голова волинського комітету гуманітарного забезпечення війська Сергій Коба тримає постійний зв'язок із українськими солдатами, а тому про їхні потреби знає з власного досвіду. "Держава забезпечує бійців фактично мізером. А хлопцям у цю пору року вже треба бути тепло вдягненими, адже починаються приморозки, тому ця допомога справді необхідна. Ми постійно спілкуємося з нашими військовими і оперативно реагуємо на їхні потреби. Наш комітет має розгалужену мережу в усіх містах і районах області. Радує, що на наш заклик масово відгукуються небайдужі волиняни", – зауважив свободівець.

Надана Луцькому гарнізонному військовому госпіталю гуманітарна допомога закуплена за гроші з пожертв волинян, а також частково за кошти спонсорів. Загалом за час діяльності волинського комітету гуманітарного забезпечення війська передано допомоги на суму близько 3 млн 200 тис. грн.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Виды хостинга в Украине
Наступна новина: Рівненські УБОЗівці викрили ...

КОМЕНТАРІ