Керівництво міліції Ужгорода вдячне за допомогу благодійникам

Керівництво міліції Ужгорода вдячне за допомогу благодійникам

02.10.14 14:38 0 656
Днями ужгородські міліціонери разом з іншими добровольцями закарпатської міліції відправилися в зону АТО. Там вони замінять на бойових постах своїх коллег і будуть нести службу.

Керівництво Ужгородського міськвідділу міліції вдячне усім небайдужим за надану допомогу міліціонерам-добровольцям, які відправилися на схід України.

Так, депутат Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко подарував три найсучасніші бронежилети класу «5+». Захисна амуніція придбана за власні кошти та кошти працівників належного йому підприємства. Вони оберігатимуть життя ужгородських міліціонерів.

Ужгородська міська рада виділила грошові кошти, за які працівники міліції закупили бронежилети класу «5» та «5+», комплекти зимового спецодягу, плащі з капюшонами, гумові чоботи, а також зимові спальні мішки.

Ужгородські міліціонери вдячні й директору Інспекції з контролю за лікарськими засобами в Закарпатській області Петру Яцуку, який надав значну кількість медикаментів для міліціонерів-учасників АТО.

Волонтери Руху підтримки закарпатських військових зібрали на ринку Краснодонців й привезли до Ужгородського міськвідділу міліції продукти харчування для міліціонерів-добровольців.

За ініціативи волонтера Руху підтримки армії України Власти Негрі жителі двох воловецьких сіл також не залишилися осторонь й привезли до Ужгородського міськвідділу міліції продукти харчування для ужгородських міліціонерів. Голови села Верхні Ворота - Іван Грига та села Лази - Віктор Мадяр зібрали в селах продукти харчування тривалого зберігання. Тут є питна вода, консерви, олія, цукор, різні крупи та інше. Вантаж до міськвідділу міліції за власний рахунок доставив депутат сільської ради Олег Ребреш. Окрім того, волонтерка Власта Негря зібрала в супермаркетах міста й передала ужгородським міліціонерам значну кількість продуктів харчування та медикаментів.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях міліціонери ...
Наступна новина: У Львівській міській раді ...

КОМЕНТАРІ