В Закарпатській області житель Берегова проведе шість років за ґратами

В Закарпатській області житель Берегова проведе шість років за ґратами

02.10.14 16:29 0 725
17-річний берегівчанин опинився на лаві підсудних за збут наркотичних речовин.

Слідчим відділом Берегівського районного відділу міліції у лютому 2014 року закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів психотропних речовин або їх аналогів) та ч.2 (ті самі дії, вчинені повторно) ст.307 та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Особі було пред'явлено підозру у скоєнні злочинів, передбачених вказаними статтями, після чого кримінальне провадження з обвинувальним актом, затвердженим прокурором, скерували до суду.

На лаві підсудних опинився 17-річний Іштван, уродженець та мешканець м.Берегово. Вперше хлопець вчинив злочин у грудні 2013 року, коли із знайденої ним рослини конопель виготовив наркотичний засіб марихуану, яку зберігав по місцю проживання для власних потреб та вживання.

В подальшому Іштван, як він сам стверджує, знайшов на дискотеці в одному з розважальних комплексів Берегівщини наркотик метамфетамін. Частину «знахідки» хлопець спробував сам, а іншу вирішив продати за 800 гривень. Половину психотропної речовини Іштвану вдалося продати за 400 гривень, а при спробі продати решту він був затриманий берегівськими правоохоронцями.

Під час досудового слідства та в судовому засіданні юнак визнав свою вину в повній мірі та розкаявся у скоєному.

Апеляційний суд Закарпатської області виніс йому вирок: 6 років позбавлення волі без конфіскації майна.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Луцьку відбудеться ...

КОМЕНТАРІ