Микола Семенишин: "Міліція Прикарпаття працює, щоб досягнути очікуваних краянами результатів"

Микола Семенишин: "Міліція Прикарпаття працює, щоб досягнути очікуваних краянами результатів"

02.10.14 10:12 0 631
Про це на сьогоднішній прес-конференції розповів представникам мас-медіа керівник міліції Івано-Франківщини.

Як зазначив начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин, одним з важливих напрямків у роботі міліції краю є повнота реєстрації заяв і повідомлень про вчиненні правопорушення та інші події. З часу призначення його на посаду очільника обласного управління внутрішніх справ їх кількість, порівняно з попередніми ста днями, зросла на 700. «Мною попереджено кожного керівника міськрайвідділу та галузевої служби УМВС, що у випадку не реєстрації чи іншого приховування звернень громадян від обліку до них буде вжито суворих заходів дисциплінарного впливу, аж до звільнення із займаних посад та органів внутрішніх справ, – сказав Микола Семенишин. – За цей час було проведено 18 службових розслідувань за фактами порушень обліково-реєстраційної дисципліни, за результатами яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 57 працівників, у тому числі чотирьох керівників міськрайвідділів».

Міліція посилила протидію кримінальних правопорушенням у сфері грального бізнесу. Зокрема, припинено діяльність восьми закладів, вилучено 108 одиниць грального обладнання, відкрито 12 кримінальних проваджень.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію щодо 11 кримінальних правопорушень у сфері обігу підакцизних товарів, вилучено дві тисячі літрів спирту етилового; 33 тисячі пляшок горілчаних виробів з ознаками фальсифікації.

За останніх сто днів працівниками органів внутрішніх справ області викрито дев'ять кримінальних правопорушень, пов'язаних із незаконним видобутком піщано-гравійної суміші. За результатами проведених заходів вилучено три навантажувачі марки «Карпатець», затримано 15 вантажних автомобілів, вилучено понад сто тонн незаконно видобутої піщано-гравійної суміші.

За матеріалами працівників УМВС зареєстровано сім кримінальних правопорушень, з яких шість – у сфері службової діяльності. Викрито п'ять фактів незаконного відчуження земель, вісім випадків зловживань у лісовому господарстві.

«Ми впевнені, що спільні зусилля, допомога органів влади та місцевого самоврядування, а також розвиток співробітництва й налагодження партнерських стосунків із громадськістю та засобами масової інформації дозволять нам досягти очікуваних результатів із попередження та розкриття злочинів, охорони громадського поряду й безпеки громадян, сприятимуть удосконаленню роботи правоохоронної системи», - переконаний керівник прикарпатської міліції.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: У Львівській філармонії ...

КОМЕНТАРІ