В Івано-Франківській області молодого коломиянина притягують до кримінальної відповідальності за крадіжку та угон автомобіля

В Івано-Франківській області молодого коломиянина притягують до кримінальної відповідальності за крадіжку та угон автомобіля

02.10.14 13:05 0 705
Коломийські правоохоронці розшукали раніше судимого мешканця райцентру, котрий украв барсетку, а через кілька годин заволодів автомобілем обікраденого чоловіка.

У Коломиї 18-річний громадянин, який, до речі, недавно вийшов із в'язниці, тинявся територією стадіону й побачив на лавці барсетку. Власник якої, в цей час, ганяв на полі м'яча. Зловмисник дочекався моменту, коли футболісти побігли до протилежних воріт, і поцупив сумочку. В безпечному місці перевірив її вміст. Потрібно зауважити, що злодієві певною мірою пощастило, бо в барсетці була значна сума грошей, техпаспорт на автомобіль «БМВ» і ключі від нього. Відтак, коли гра завершилася, зловмисник спостерігав, як футболісти безуспішно шукали барсетку. Потім вони роз'їхалися, а «БМВ» залишився біля стадіону. Опівночі крадій відчинив ключами іномарку й виїхав із міста. Але далі фортуна відвернулася від нього. Було вже за опівніч, коли в селі П'ядики юнак не впорався з керуванням, і машина з'їхала в кювет. Невдачливого водія затримав патрульний наряд міліції, а невдовзі в міліцію звернувся й власник «БМВ» із заявою про викрадення його авто.

На за цими фактами розслідуються кримінальні провадження згідно Кримінального кодексу України за ч.2 ст.185(Крадіжка) та ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ