Ігор Гринів «Давайте реформи починати з Львівщини»

Ігор Гринів «Давайте реформи починати з Львівщини»

02.10.14 08:48 0 775
Заступник голови Адміністрації Президента Ігор Гринів перебуває з робочим візитом у Львівській області. Зокрема, він взяв участь в оперативній нараді під керівництвом т.в.о. голови Львівської ОДА Юрія Турянського.

Під час наради Ігор Гринів ознайомив присутніх керівників структурних підрозділів Львівської ОДА, представників територіальних органів міністерств та громадський актив з першочерговими завданнями, які передбачає «Стратегія реформ-2020» Президента України Петра Порошенка. Ігор Гринів, який є співавтором Стратегії, закликав Львівщину активно долучатись до її обговорення та доповнення.

«Стратегія на сьогоднішній день є в розрізі ідей і проектів документів. З ними представники Ради реформ, яка створена при Президентові, ідуть в Інститути, експертне середовище, громадські організації. Ми повинні впродовж одного року повністю завершити розробку стратегії. По всіх напрямках потрібно долучатись. Місце і роль Львівщини є просто унікальною. Давайте реформи починати тут,» – сказав Ігор Гринів.

Окрім того, він повідомив, що найближчим часом команда, яка займається розробкою Стратегії, приїде на Львівщину. Це буде перша область, в якій презентуватимуть документ.

«Обласна влада повинна стати тим локомотивом, який буде реалізовувати та ініціювати зміни на місцях Широке суспільне обговорення Президентських ініціатив дозволить почути і думку мешканців нашого краю, врахувати усі пропозиції ініціативи.

З огляду на Президентські ініціативи нам треба скоригувати і власні програми розвитку регіону, Стратегію розвитку Львівщини, розробка якої вже на завершальній стадії», – додав т.в.о. Львівської ОДА Юрій Турянський.

Довідка:

Президентська Стратегія – це першочергові реформи, які необхідні аби у 2020 році подати заявку на членство в ЄС. Вона включає реалізацію 62 реформ, 10 з яких – першочергові. Це судова, антикорупційна та податкова реформи, децентралізація, реформа підприємництва, правоохоронної системи, нацбезпеки, оборони, охорони здоров'я. Також програма енергонезалежності і популяризації України у світі.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному дільничний ...

КОМЕНТАРІ