У Львові для школярів влаштували цікаву зустріч із правоохоронцями та байкерами

У Львові для школярів влаштували цікаву зустріч із правоохоронцями та байкерами

02.10.14 16:25 0 682
У гості до львівських школярів завітали працівники ДАІ та байкери. Зустріч відбулася завдяки спільній ініціативі Державтоінспекції Львова та батьківського комітету школи №73.

Правоохоронці розповіли учням про правила безпеки на дорозі та попросили бути завжди уважними й обережними.

Працівники ДАІ також розказали школярам: досить часто у дорожньо-транспортних пригодах травмуються діти-пасажири.

Вартові доріг нагадали: за Правилам дорожнього руху, на задньому сидінні мотоцикла чи мопеда можуть кататися діти, яким уже виповнилось 12 років та зріст яких - не менше 145 сантиметрів. Під час руху на «двохколісному» слід обов'язково одягати мотошолом.

Після настанов правоохоронців, школярі вирушили на вулицю, де на них очікувала зустріч із байкерами. Мотоциклісти розповіли учням про свої захопливі подорожі. Після цього дітлахи мали змогу посидіти за кермом «залізного коня» та відчути себе справжнім байкером.

Чимало захвату у дітвори викликав і патрульний автомобіль ДАІ. Школярі залюбки фотографувалися біля міліцейського авто та із цікавістю розпитували правоохоронців про їхню роботу.

Працівники ДАІ сподіваються: такі зустрічі спонукатимуть юних учасників дорожнього руху бути більш відповідальними та дбати про власну безпеку!

Відділ Державтоінспекції

міста Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Медичні заклади ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ