Настанови українським "детективам"

Настанови українським "детективам"

02.10.14 15:02 0 766
26 вересня, на базі Львівського державного університету внутрішніх справ відбувся науково-практичний семінар зі слідчими, які спеціалізуються на розслідуванні злочинів проти життя та здоров'я особи.

На зустрічі були присутні заступник начальника управління Головного слідчого управління МВС України полковник міліції Володимир Старченко, начальник відділу ГСУ МВС України підполковник міліції Володимир Усіков, заступник начальника відділу ГСУ МВС України капітан міліції Володимир Воронін та т.в.о. начальника СУ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Микола Самарчук.

Загалом у семінарі взяли участь близько 300 працівників слідчих підрозділів Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей та працівники НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області. Це перша зустріч такого масштабу, адже до заходу долучилися «детективи» з усього західного регіону країни.

Привітав учасників семінару Володимир Старченко, окресливши у вступному слові ті проблемні питання, які зараз є найбільш болючими для працівників підрозділів слідства. У своєму виступі Володимир Олександрович на прикладі конкретних, а подекуди й доволі резонансних кримінальних справ, вказував на ті недопрацювання та помилки, які подекуди здійснюють слідчі, і які можуть негативно вплинути на процес розкриття справи.

«Кожен крок слідчого повинен бути чітко продуманим та зваженим, кожна деталь відіграє важливу роль, – настановляв Володимир Старченко, – та, перш за все, у своїй роботі ви повинні керуватися людяністю та відчуттям професійного обов'язку і чітко усвідомлювати, що у ваших руках – доля людей, як тих, хто постраждав, так і тих, хто скоїв злочин».

Семінар був насиченим корисною інформацією як теоретичного, так і практичного характеру. І, без сумніву, таке навчання позитивно вплине на подальшу професійну діяльність українських «детективів».

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області щодо ...

КОМЕНТАРІ