Львівщина увійшла до п’ятірки областей, яким вдалося відновити роботу та відкрити нові заклади відпочинку та оздоровлення дітей

Львівщина увійшла до п’ятірки областей, яким вдалося відновити роботу та відкрити нові заклади відпочинку та оздоровлення дітей

02.10.14 10:53 0 647
Понад 14,5 тисяч дитячих закладів здійснювали оздоровлення та відпочинок дітей в Україні. Семи закладам (у Закарпатській, Київській, Львівській, Одеській та Сумській областях) цього року вдалось відновити свою роботу. Зокрема, на Львівщині знову запрацював дитячий заклад санаторного типу «Джерела Карпат», розташований в с. Розлуч Турківського району. Також, відкрито п'ять нових – на Запоріжжі, Одещині, Сумщині, Черкащині та Львівщині (табір «Артек Прикарпаття», який відкрито на базі СПА- готелю «Женева» у м. Трускавці).

Про це йшлося під час розширеного засідання Центрального міжвідомчого оперативного штабу з координації проведення оздоровчої кампанії 2014 року, який відбувся 30 вересня у формі селекторної наради за участю заступника Міністра соціальної політики Наталії Федорович, представників обласних державних адміністрацій, центральних органів виконавчої влади, Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності, Федерації профспілок.

За словами заступника голови ЛОДА Володимира Харчука, незважаючи на складність ситуації в країні, влітку 2014 року у Львівській області вдалося охопити оздоровленням та відпочинком 169716 дітей шкільного віку. Особливу увагу було приділено дітям так званих пільгових категорій: дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування, дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітям-інвалідам, дітям, батьки яких загинули під час виконання службових обов'язків та дітям переселенців. Він зазначив, що під час проведення оздоровлення та відпочинку дітей не було жодного випадку гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь серед відпочиваючих дітей, оскільки здійснювався постійний моніторинг за ходом підготовки, відкриття, функціонування дитячих закладів відпочинку та оздоровлення.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Сергій Машковський: «Влада ...

КОМЕНТАРІ