Юрій Турянський звертатиметься до Міноборони України щодо ротації третього батальйону

Юрій Турянський звертатиметься до Міноборони України щодо ротації третього батальйону

02.10.14 16:02 0 694
1 жовтня т.в.о. голови ЛОДА Юрій Турянський зустрівся з представниками матерів та родичів солдат третього батальйону територіальної оборони Львівщини Оксаною Синицею і Мартою Бухтяк. Близькі солдат висловили прохання провести ротацію військовослужбовців та вивести третій батальйон із зони проведення АТО.

За словами Юрія Турянського, це питання не є в компетенції Львівської ОДА, однак ж керівник Львівщини звернеться з листом до Міністерства оборони України з проханням щодо проведення ротації.

«Жодних військових завдань я не можу ставити перед батальйоном. Третій батальйон знаходиться у підпорядкуванні вищого військового керівництва, а не голови ОДА»,-сказав Юрій Турянський.

Водночас Львівська ОДА є відповідальною за матеріально-технічне та фінансове забезпечення військових третього батальйону. “За рахунок інших статей обласного бюджету, ми виділяємо кошти для потреб батальйону”, – зазначив керівник Львівщини. За інформацією військових, матеріально-технічне забезпечення батальйону є на належному рівні.

Під час зустрічі сторони домовилися про сприяння ОДА в наданні юридичної адреси третьому батальйону територіальної оборони. Це стане фундаментом для проведення у майбутньому ротації, дозволить вирішити питання з виданням різноманітних довідок, надання інформації про військових тощо.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: КП «Луцькводоканал» ...

КОМЕНТАРІ