Для батальйону “Львів” та військових частин, що беруть участь в АТО, виділено додаткові кошти

Для батальйону “Львів” та військових частин, що беруть участь в АТО, виділено додаткові кошти

02.10.14 13:19 0 692
З обласного бюджету виділено додатково 350,0 тис. грн. для матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особливого призначення „Львів” та 2,4 млн, грн. – для окремих військових формувань, дислокованих на території Львівщини, які беруть участь в АТО.

Відповідне розпорядження підписав т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський.

Згідно з розпорядженням, 2,4 млн. грн. виділено для військових частин А0998, А2595, А0284, А1277, А1108, А3913, клінічного центру МОУ, військових частин 2418, 2144, 1494 Держприкордонслужби України, військових частин 4114 та 3002 Національної гвардії України, Академії сухопутних військ ім.П.Сагайдачного.

За інформацією директора департаменту фінансів Олега Демківа, всі кошти перераховано головному розпоряднику – департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

«За рахунок цих коштів планується забезпечити речовим майном та спорядженням батальйон патрульної служби міліції особливого призначення „Львів”, закупити засоби захисту, зв'язку, індивідуальні перев'язувальні пакети та лікарські засоби, мініелектростанції, авіаційні GPS–навігатори, далекоміри, інструменти та запчастини для окремих військових формувань, дислокованих на території області», – розповів Олег Демків.

Кошти виділено за рахунок зменшення видатків на інші статті бюджету Львівської області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перевозка автомобилей ...
Наступна новина: Луцьк: мистецький проект ...

КОМЕНТАРІ