Михайло Головко допоміг українським воякам шоломами та бронежилетами

Михайло Головко допоміг українським воякам шоломами та бронежилетами

02.10.14 14:01 0 693
Бронежилети, каски, спальні мішки та речі першої необхідності привіз в одну з військових частин, яка тимчасово базується у Яворові, народний депутат України Михайло Головко. Про те, що добровольцям із Тернополя потрібна допомога, він дізнався від одного із солдатів – Данила Мотильова, якому номер телефону депутата дали одногрупники.

Данило з братом Володимиром служать у військовій частині. Коли брата призвали, він залишив навчання у Тернопільському національному економічному університеті і вирушив на службу добровольцем, адже вдвох – надійніше. З травня їздить у зону АТО, був у кількох добровольчих батальйонах. Зараз приїхав на Львівщину, щоб отримати саперну кваліфікацію. І знову – на передову.

"У хлопців, які зараз воюють на передовій, високий бойовий дух. Я вважаю своїм обов'язком їхати туди і захищати свою батьківщину. На Сході зараз потрібні професійні військовослужбовці – дисципліновані і без шкідливих звичок", – каже Данило Мотильов.

Хлопці вдячні за допомогу. Кажуть, всі речі, потрібні у бою, привозять волонтери: камуфляж, берци, каски, спальні мішки, бронежилети.

"Кожен із солдатів, які зараз захищають нашу державу, має бути забезпечений усім необхідним. Це і теплий одяг, бронежилети, каски. Данило проявив ініціативу, звернувся по допомогу. В таких випадках ми завжди намагаємося максимально швидко реагувати, адже ціна питання – життя наших захисників. Ви й далі звертайтеся, коли щось необхідно. Повертайтеся живі-здорові до тих, хто на вас чекає вдома!" – каже Михайло Головко.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Військовий повернувся ...
Наступна новина: Відбувся другий турнір з ...

КОМЕНТАРІ