У Львівській області - Вони просять, щоб ми нікуди не йшли, а залишались їх захищати, - Ігор Вольський

У Львівській області - Вони просять, щоб ми нікуди не йшли, а залишались їх захищати, - Ігор Вольський

02.10.14 17:03 0 815
Бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», котрі несли службу у зоні АТО, повернулись до Львова на відпочинок. На сході України в порядку ротації їх змінили товариші.

Бійців батальйону «Львів» першого жовтня у Львові зустрічали родичі й друзі. Як завжди, було багато національних прапорів, квіти, обійми та сльози радості. Керівництво міліції області було представлено на найвищому рівні – бійців зустрічав начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія та його заступник полковник міліції Андрій Карпінець.

«Головне, що усі повернулись живими і здоровими. Цих хлопців у порядку ротації в зоні АТО змінили їх товариші, а вони матимуть можливість відпочити та набратись сил», - розповів Дмитро Загарія.

За словами очільника міліції області, бійці, котрі повернулись, несли службу на сході України два терміни.

«Це пов'язано з тим, що не всі бійці батальйону, котрі мали виїхати на ротацію, встигли пройти підготовку. Але як тільки підготовчий етап був завершений, ми відразу їх змінили. Я впевнений, що ті бійці, котрі виїхали на ротацію, так само достойно будуть нести службу, як і ті, хто повернувся на відпочинок», - заявив головний міліціонер області.

Правоохоронці, котрі прибули до Львова, несли службу у зоні проведення АТО у Луганській області. Окрім основного завдання – охорони громадського порядку, наші земляки брали участь у спецопераціях по зачистці населених пунктів та інших. За словами командира батальйону «Львів» капітана міліції Ігора Вольського почуваються бійці добре, а втома мине.

«Хлопці провели у зоні АТО близько двох місяців - виконували різні завдання. Всі добровольці, дуже сумлінні», - розповів комбат.

Про спілкування бійців з місцевим населенням, командир розповів, що люди у Луганській області налаштовані досить патріотично і чим можуть, стараються допомагати нашим хлопцям.

«Найголовніше – вони просять, щоб ми нікуди не йшли, а залишались їх захищати. Дуже бояться повернення старої влади», - розповів Ігор Вольський.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ