Правоохоронці Львівщини викрили злочинну групу, учасники якої незаконно демонтували 250 метрів труб водогону

Правоохоронці Львівщини викрили злочинну групу, учасники якої незаконно демонтували 250 метрів труб водогону

02.10.14 17:26 0 669
Зловмисники мали намір здати труби на металобрухт, але на перешкоді їм стали працівники міліції. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

Нещодавно працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області виявили незаконний демонтаж 250 метрів резервного трубопроводу ЛМКП "Львівводоканал" у Жовківському районі, яке здійснила злочинна група у складі семи чоловік.

Коли працівники міліції прибули на місце незаконного демонтажу водогону, зловмисники саме відкопали частину труб і, за допомогою тракторів зі спеціальним обладнанням, виймали їх з ґрунту.

Використовуючи вантажний автомобіль, автокран та екскаватор, зловмисники мали намір вивезти труби та продати їх як брухт чорних металів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі правоохоронці проводяться заходи з метою встановлення та затримання осіб ЛМКП "Львівводоканал", які причетні до організації діяльності злочинної групи. Також встановлюються джерела збуту викрадених труб водогону.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ