Чернігів: Міський голова вимагає відповідальності при підготовці до опалювального сезону

Чернігів: Міський голова вимагає відповідальності при підготовці до опалювального сезону

02.10.14 08:07 0 664
Чернігівський міський голова Олександр Соколов вимагає від керівників комунальних підприємств міської ради, відповідних служб та організацій відповідального ставлення при підготовці до опалювального сезону 2014-2015 років. Про це він заявив під час загальноміської наради.

За словами О.Соколова, у житлових будинках працівники ЖЕКів мають перевірити двері і вікна (не допустимо у під'їздах мати розбиті вікна та двері, що не зачиняються), щоб забезпечити режим економного витрачання тепла. У навчальних та медичних закладах, де встановлені прилади регулювання теплопостачання, з початком опалювального сезону має бути максимальна економія у вихідні.

"Режим економії стосується всіх, у тому числі житла. Про наші заклади я навіть мови не веду", - наголосив О.Соколов.

Керівник обласного центру також підкреслив, що існує урядова постанова, згідно з якою початок опалювального сезону у містах погоджується із Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і Міністерством палива та енергетики України.

Між тим, О.Соколов наголосив, що закон має вищу силу, аніж постанова, тому він, якщо середньодобова температура три доби поспіль буде нижче +8 градусів С, підпише розпорядження про початок опалювального сезону у Чернігові.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лариса Павлівна Самчук ...
Наступна новина: Івано-Франківська міська ...

КОМЕНТАРІ