Житомирщина в числі 19 регіонів України передала допомогу для жителів звільнених міст Донецької та Луганської областей

Житомирщина в числі 19 регіонів України передала допомогу для жителів звільнених міст Донецької та Луганської областей

02.10.14 14:20 0 679
За інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, станом на 30 вересня 2014 р. за підтримки департаментів агропромислового розвитку облдержадміністрацій (дев'ятнадцять регіонів) направлено постраждалим жителям Донбасу та військовослужбовцям в зоні АТО орієнтовно 1,65 тис. тонн продуктів харчування.

Допомога у вигляді продуктів харчування, засобів особистої гігієни надходила безпосередньо як від потужних сільськогосподарських та переробних підприємств, так і від фермерських господарств, а також сільських, селищних рад та населення.

Так від Житомирської області передали 40,6 тонн продовольства (цукор, олія, вода, крупи, макаронні вироби, картопля, овочі, борошно, мед, консерви, кава, чай, рибні та м'ясні консерви та інше).

Ще 18 регіонів України долучилися до цієї доброї справи. Зокрема продовольчу та гуманітарну допомогу надали Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Рівненська, Хмельницька, Харківська, Херсонська, Чернівецька, Черкаська та Чернігівська область.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбувся другий турнір з ...
Наступна новина: У Львові зловмисниця ...

КОМЕНТАРІ