Рятувальники забезпечили тимчасових переселенців зі Сходу України польовими кухнями

Рятувальники забезпечили тимчасових переселенців зі Сходу України польовими кухнями

02.10.14 15:43 0 622
Вивчаючи потреби вимушених переселенців, які тимчасово розміщені у Коростишівському санаторії «Тетерів», співробітники Управління ДСНС Житомирщини дізналися, що у закладі може виникнути проблема з електропостачанням. У зв’язку з тимчасовим заощадженням електроенергії в осінньо-зимовий період стане не можливим приготування їжі для близько 400 проживаючих у санаторії.

30 вересня надзвичайники привезли до тимчасового помешкання переселенців польові кухні. Тепер у закладі з’явилася можливість куховарити в незалежності від подачі електроенергії.

Наші давні знайомі щиро подякували рятувальникам за оперативну допомогу.

Фахівці ДСНС регулярно надають не лише психологічну, а і гуманітарну допомогу. Рятувальники роблять усе можливе, аби кожен отримав необхідну підтримку та ніколи в житті не стають осторонь чужого горя, завжди приходять на допомогу кожному хто її потребує.

Також працівники ДСНС не припиняють здійснювати комплекс необхідних заходів, аби гідно підготуватися до належних умов перебування переселенців під час осінньо-зимового періоду. Надзвичайники активно продовжують збір теплих речей для дітей та дорослих, щоб кожна сім’я мала змогу на повноцінне життя у теперішній час.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ