У Рівненській області міліція забрала в чоловіка відразу два автомобілі

У Рівненській області міліція забрала в чоловіка відразу два автомобілі

02.10.14 12:10 0 673
27 вересня, близько 16 години, у ході відпрацювання Володимирецького району інспекторами УДАІ УМВС було зупинено автомобіль «MERCEDES-BENZ 250» з причіпом. За кермом даного транспортного засобу перебував 41-річний місцевий житель, який на причіпі перевозив автомобіль «VOLKSWAGEN GOLF» синього кольору, без номерних знаків та будь-яких документів. Подальшою перевіркою було встановлено, що він перебуває на території України незаконно, так як по базі НБД «Автомобіль» номер кузова даного транспортного засобу не значиться.

Окрім того, звіривши номери вузлів та агрегатів автомобіля «MERCEDES-BENZ 250», працівники Державтоінспекції виявили, що номер кузова має явні ознаки кустарного знищення та повторного нанесення.

Пізніше водій пояснив правоохоронцям, що «VOLKSWAGEN GOLF» він придбав в якості металобрухту, а про те, що у автомобілі «MERCEDES-BENZ 250» перебитий номер кузова взагалі не знав.

Водія та два транспортні засоби працівники Державтоінспекції доставили у Володимирецький відділ міліції для вияснення всіх обставин.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: МВС зареєстровано понад ...

КОМЕНТАРІ