У Рівненській області опікуватися втеранами наш священний обов'язок

У Рівненській області опікуватися втеранами наш священний обов'язок

02.10.14 08:07 0 671
Традиційно 1 жовтня відзначається Міжнародний день ветеранів та людей похилого віку. Це свято – не тільки прекрасна можливість нагадати всім про людський обов'язок кожного – бути турботливим і милосердним до людей похилого віку, а й привід замислитися про подальший розвиток суспільства, його культури і спадкоємності поколінь.

— За ініціативи активних членів Рівненської обласної організації Асоціації ветеранів МВС України, з нагоди свята привітали лікаря терапевта полікліники УМВС Вікторію Мачеєву, — зазначив голова Асоціації Ігор Поляков. — Минулого року ми відвідали поліклініку УМВС, а вирішили завітати до чуйної та турботливої жінки, яка опікується здоров'ям ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ.

З подякою від Рівненської обласної організації Асоціації вереранів МВС України, подарунками, квітами та теплими словами завітав до Вікторії ветеранський актив.

— Я вважаю, що ми повинні приділяти більше уваги людям похилого віку, надавати їм допомогу і підтримку, — зазначила Вікторія Мачеєва. — Низький уклін і сердечна вдячність нашим ветеранам, вони є для нас гідним прикладом для наслідування, несуть у собі мудрість поколінь. Довгих років життя, міцного здоров'я і благополуччя,

Ольга Олійник,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лариса Павлівна Самчук ...
Наступна новина: Івано-Франківська міська ...

КОМЕНТАРІ