Хмельниччина: робота творчого колективу дослідно-випробувальної лабораторії стала призером «Конкурсу винахідницьких та раціоналізаторських проектів і робіт у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки»

Хмельниччина: робота творчого колективу дослідно-випробувальної лабораторії стала призером «Конкурсу винахідницьких та раціоналізаторських проектів і робіт у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки»

03.10.14 11:11 0 694
Українським науково-дослідним інститутом цивільного захисту за дорученням ДСНС України організовано та проведено «Конкурс винахідницьких та раціоналізаторських проектів і робіт у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки».

До участі у Конкурсі долучились винахідники та раціоналізатори територіальних органів ДСНС України, вищих навчальних закладів, аварійно-рятувальних формувань Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, інших підприємств, установ і організацій, що належать до сфери управління ДСНС України. Загалом, на Конкурс було направлено 20 проектів та робіт у номінації «Удосконалення засобів цивільного та протипожежного захисту» та чотири проекти та роботи у номінації «Новітні технології».

Від Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області участь у Конкурсі взяв заступник начальника дослідно-випробувальної лабораторії Аварійно-рятувального загону спеціального призначення – начальник відділення дослідження пожеж Максим Гайдук. Допомагав йому в підготовці роботи творчий колектив лабораторії.

Під час фінального етапу Конкурсу, що відбувся 19 вересня, робота хмельничан на тему: «Забезпечення пожежної безпеки місць зберігання та переробки зернопродуктів» стала призером у номінації «Удосконалення засобів цивільного та протипожежного захисту», посіла 3-тє місце та нагороджена Дипломом.

Від імені всього колективу Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відаємо Максима Гайдука та творчий колектив лабораторії, бажаємо їм подальших творчих досягнень та особистих успіхів!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Ярмоленко: Стяуа - ...

КОМЕНТАРІ