Рятувальники ДСНС України доставили 5,5 тонни гуманітарної допомоги для своїх колег та українських військовослужбовців

Рятувальники ДСНС України доставили 5,5 тонни гуманітарної допомоги для своїх колег та українських військовослужбовців

03.10.14 13:31 0 620
Рятувальники ДСНС України продовжують доставляти гуманітарну допомогу для жителів східних регіонів України. Проте опікуються співробітники Служби порятунку не лише внутрішньо переміщеними людьми, але й допомагають своїм колегам-рятувальникам, які нині відбудовують звільнені міста Донбасу та українським військовослужбовцям, які наразі захищають Батьківщину. Так, 1 жовтня співробітники Головного управління ДСНС України у Полтавській області доставили два автомобілі гуманітарної допомоги вагою 5,5 тонни на Схід України. Гуманітарний вантаж рятувальники доправили для своїх колег-рятувальників таукраїнських військовослужбовців. Вантаж супроводжував начальник ГУ ДСНС України у Полтавській області Роман Кириленко.

Частину гуманітарної допомоги рятувальники доставили до міст Сватово та Сєвєродонецьк Луганської області, де наразі перебувають піротехнічні підрозділи ДСНС України. Також рятувальники доправили продукти харчування та засоби гігієни до піротехнічних підрозділів ДСНС України, які наразі обстежують території у місті Слов’янську та поблизу нього. Далі рятувальники вирушили до Краматорська і там роздали гуманітарну допомогу українським військовим та своїм колегам-рятувальникам.

Гуманітарний вантаж, який рятувальники доправили на Донеччину складався із продуктів харчування, а саме: тушонка, крупи, макарони, питна вода тощо, засобів гігієни та теплих речей. Зібрали цю допомогу рятувальники та представники духовенства.

Особливий подарунок для військових передали саме священики - ікону Святого Миколая Чудотворця, як знак благословення від православної громади. Ця ікона оберігатиме наших хлопців та буде надійним янголом-охоронцем.

Нагадаємо, гуманітарна допомога до міста Краматорськ вирушила з Полтавщини 30 вересня. Рятувальники цієї області вже вшосте доставлять гуманітарну допомогу на Схід України. Вони доправили для жителів Сходу та військовослужбовців вже понад 100 тонн гуманітарної допомоги.

Загалом, рятувальники ДСНС України доправили до різних регіонів України вже більше 64 тис. кг. продуктівхарчування, 40 од. медикаментів та медичних засобів, майже 4 тис. комплектів одягу та 1900 комплектів гігієнічних наборів, 208 шт. засобів обігріву.

ВІДЕО ДЛЯ ЗМІ

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 50 освітян ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ