На Хмельниччині підозрюваних у вбивстві молодої жінки та її малолітньої дитини засудили до довічного терміну ув'язнення

На Хмельниччині підозрюваних у вбивстві молодої жінки та її малолітньої дитини засудили до довічного терміну ув'язнення

03.10.14 12:08 0 599
* Жахливе вбивство, що сталося у Хмельницькому 1 серпня минулого року, обурило громадськість міста. Посеред білого дня невідомий зарізав 29-річну жінку та її шестирічного сина у їхній власній квартирі.

Над розкриттям жорстокого злочину у цілодобовому режимі працювали як працівники Хмельницького міського відділу внутрішніх справ, так і фахівці з обласного управління МВС. Розглядалось кілька версій вбивства, правоохоронці детально відслідковували усі можливі контакти загиблої.

Врешті-решт проведені слідчо-оперативні заходи дали свій результат і підозрювані у скоєнні вбивства були затримані. Ними виявились 36-річний раніше неодноразово судимий чоловік та його співмешканка.

Чоловік 9 липня тільки звільнився з місць позбавлення волі, офіційно ніде не працював. Того дня, перебуваючи в районі Львівського шосе разом зі своєю подругою, згадав, що неподалік мешкає його давня знайома. Адресу пам'ятав, тож вирішив зайти позичити грошей.

За словами самих підозрюваних, двері були незамкнені, тож вони безперешкодно увійшли до квартири. Зловмисники почали вимагати у жінки гроші, однак переконавшись, що та нічого їм не дасть, накинулись на неї з ножем.

Свідком жорстокого поводження з матір'ю став її 6-річний син. Хлопчик намагався захистити жінку, тоді зловмисники перерізали дитині горло. Наступною жертвою стала матір…

Нещодавно Хмельницький міськрайонний суд визнав підозрюваних винними у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» та ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України і засудив їх до довічного ув'язнення.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області 58 ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ