На Хмельниччині державний виконавець "погорів" на хабарі

На Хмельниччині державний виконавець "погорів" на хабарі

03.10.14 11:30 0 637
Працівники УДСБЕЗ встановили, що державний службовець вимагав та отримав хабар в розмірі 7 тисяч гривень за сприяння у виконанні рішень суду.

У ході реалізації оперативної інформації працівниками управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди головним державним виконавцем одного із територіальних підрозділів управління державної виконавчої служби в області.

32-річний державний службовець отримав хабар у розмірі 7 тисяч гривень за сприяння у виконанні рішень суду про стягнення боргу з одного із ТОВ на користь приватного підприємця. Гроші були перераховані на рахунок, відкритий державним виконавцем в одному із комерційних банків.

Як повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в області Олександр Федорович, стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі від однієї тисячі до тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ