Глузман: Путін при здоровому глузді та повинен відповідати за скоєні злочини

Глузман: Путін при здоровому глузді та повинен відповідати за скоєні злочини

03.10.14 13:55 0 634
Український психіатр, член Гуманітарної ради при Президентові України Семен Глузман відзначає, що в ЗМІ та в соціальних мережах часто звучить формулювання: «Путін хворий». Проте психіатр не згоден з такою думкою і запевняє: Путін при здоровому глузді і повинен відповідати за свої дії.

«Багато хто направду вважає, що він страждає від певних психологічних хвороб, – говорить Семен Глузман. – Але це лише зручне пояснення в ситуації, що склалася».

Український психіатр підкреслює, що як і Гітлер, Сталін і Саддам Хусейн, Путін та його оточення «абсолютно осудні та можуть нести відповідальність у разі судового розгляду».

Семен Глузман каже, що Путін відновив відомий з радянських часів метод використання психіатрії як «зброю проти інакомислячих». Наприклад, як це відбувається зараз із затриманою української льотчицею Надією Савченко.

За словами Семена Глузмана, хочуть залякати не тільки Надію, а й росіян, які борються за її звільнення.

«Путіну потрібна психіатрія для того, щоб посіяти страх серед тих, хто не підтримує режим. Така практика була прийнята в СРСР. Ті, хто не був згоден з ідеями тоталітарної ідеологічної машини, відправлялися на невизначений час у психіатричні в’язниці для «лікування», – розповів Глузман, пише сайт Facenews.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ