На Буковині дільничні інспектори міліції викрили домушника

На Буковині дільничні інспектори міліції викрили домушника

03.10.14 15:18 0 635
29-річний мешканець селища Лужани обкрадав земляків, аби придбати алкоголь.

- Зловмисника викрито у ході проведення оперативно-профілактичних заходів «Візит», - розповідає старший дільничний інспектор міліції Кіцманського райвідділу міліції Сергій Сташук. Під час подвірного обходу один із мешканців селища Лужани повідомив, що під заставу у 30 гривень земляк залишив музичний центр та колонки. Однак вже тривалий час за заставленим не приходить. Як вподальшому встановлено, техніку приніс 29-річний місцевий мешканець. Чоловік раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, – повідомив міліціонер.

Буковинець зізнався дільничному, що музичний центр та колонки поцупив з помешкання 32-річного мешканця Лужани. Крім цього, у потерпілого зловмисник викрав плеєр та колонки до комп'ютера. У будинок до жертви буковинець проник через відкриту кватирку. До того ж із потерпілим зловмисник раніше знайомий та неодноразово бував у гостях. Йому добре відомо розташування речей у помешканні.

Також чоловік зізнався у скоєнні крадіжки мобільного телефону із будинку 52-річної мешканці села Шипинці.

Крадене чоловік або продавав, або здавав під заставу, а виручені кошти витрачав на спиртне.

Речові докази міліціонери частково вилучили.

За данини фактами відкриті кримінальні провадження, передбачені ст. 185 (Крадіжок) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Львівській обласній ...

КОМЕНТАРІ