Двоє малолітніх викрали у буковинця моторолер

Двоє малолітніх викрали у буковинця моторолер

03.10.14 11:04 0 643
До Герцаївського райвідділу УМВС України в Чернівецькій області звернувся місцевий мешканець та повідомив, що з його подвір'я зник мопед. Правоохоронці оперативно почали вживати усіх необхідних заходів, аби відшукати зловмисника.

Як виявилося, працював «позичальник» моторолера не один. Мав напарника. Хлопці досить юного віку – 10-ти та 12-ти років. Один із них є племінником потерпілого. Діти місцевими мешканцями характеризуються не надто добре. Кажуть, вони збитошні та частенько потрапляли і в поле зору міліції.

Того вечора хлопчаки гуляли разом та думали, щоб цікавого витворити. І один із них згадав, що його дядько нещодавно купив новенький моторолер. Тож вирішили, що катання на чужому мопеді прикрасить пригода вечір. Хлопці прийшли до подвір'я родича, переконалися, що їх ніхто не помітив і викотили транспортний засіб на вулицю. На їх щастя і на горе власника, у замку запалювання були ключі. Діти завели мопед та поїхали на ньому кататися.

Нову забавку хлопці заховали у сусідньому лісі, додому, звісно ж, приходили пішки. Але міліціонери викрили малолітніх зловмисників. І відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. І, незважаючи на те, що вони ще не досягли віку, за яким настає кримінальна відповідальність, хлопці все ж постануть перед судом, який і обиратиме їм міру покарання.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині затримано ...

КОМЕНТАРІ