Буковина: у Сторожинецькому районі викрито раніше судимого «мисливця на велосипеди»

Буковина: у Сторожинецькому районі викрито раніше судимого «мисливця на велосипеди»

03.10.14 14:22 0 644
23-річний молодик викрав велосипед місцевого мешканця. Планував «педального коня» продати, а за отримані гроші придбати «оковитої».

Дільничний інспектор міліції швидко відреагував та викрив зловмисника. А почалось все з того, що буковинець, попрямувавши до крамниці, залишив свій транспортний засіб біля входу. Та він не зауважив, що молодик поблизу вже приглядів собі «двоколісного». Скориставшись відсутністю господаря, він швидко сів на велосипед та зникнув із поля зору.

Власник велосипеду, побачивши відсутність транспорту, одразу ж зателефонував на 102, а також на прямий номер дільничному. Останній, на щастя, перебував поблизу місця скоєння крадіжки. Тому співробітник міліції швидко вийшов на слід зловмисника.

Ним виявився 23-річний місцевий мешканець, який викрав транспортний засіб з метою подальшого збуту – продажу чи обміну. Пізніше стало відомо, що молодик був раніше судимий за майнові злочини і відбував покарання в місцях позбавлення волі.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі триває слідство та проводяться відповідні перевірки щодо причетності чоловіка до скоєння інших злочинів на території району.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Львівщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ