Голова облдержадміністрації тримає на контролі вирішення проблемних питань на КХП №2 та Волинському спиртогорілчаному комбінату

Голова облдержадміністрації тримає на контролі вирішення проблемних питань на КХП №2 та Волинському спиртогорілчаному комбінату

03.10.14 11:32 0 623
Голова облдержадміністрації тримає на контролі вирішення проблемної ситуації на КХП №2 та Волинському спиртогорілчаному комбінату.

Володимир Гунчик постійно порушує у вищих органах влади питання налагодження функціонування цих об'єктів, відновлення виробництва. Минулого тижня Володимир Гунчик провів робочу зустріч з Міністром агропромислової політики Ігорем Швайкою, під час якої загострив увагу на важливості вирішення проблем цих двох підприємства, представив дані про їх діяльність. Відтак, високопосадовець прийняв цю інформацію до уваги та взяв на контроль.

«КХП №2 – один із основних суб'єктів краю, що впливає на цінову політику хлібопекарської галузі, тому влада тримає руку на пульсі й в рамках повноважень допомагає врегулювати можливі кризові ситуації», - наголошує Володимир Гунчик.

Не менш важливим, на думку голови облдержадміністрації, є й відновлення роботи спиртогорілчаного комбінату, який ще не так давно був найбільшим платником акцизного збору в області та давав роботу майже сотні волинян.

Володимир Гунчик також звернувся до обласної прокуратури та органів внутрішніх справ, аби ті зі свого боку, вивчили стан справ на підприємствах та надали інформацію обласній владі для подальшої роботи.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області з ...

КОМЕНТАРІ