У ДНЗ №27 відбулася акція “Луцькі діти хочуть в мирі жити”

У ДНЗ №27 відбулася акція “Луцькі діти хочуть в мирі жити”

03.10.14 13:12 0 894
У дошкільному навчальному закладі № 27 „Незабудка” загального розвитку Луцької міської ради відбулася екологічна акція “Луцькі діти хочуть в мирі жити”. У ній взяли участь міський голова Микола Романюк, його радник з екологічних питань Борис Сорока, депутат міської ради Ігор Поліщук, начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, керівники дошкільних навчальних закладів міста, батьківська громада. Розпочалася акція патріотичною літературно-музичною композицією, яку підготували вихованці ДНЗ №27.

Міський голова Микола Романюк, вітаючи учасників акції, зауважив, що це дійство - на часі, особливо воно запам'ятається дітям, бо таким чином вони висловлюють свою позицію, у них формуються патріотичні настрої. А завдання дорослих докласти зусиль, щоб на нашій землі скоріше настав мир, усі жили щасливо.

Микола Романюк подякував батькам, дідусям, бабусям, благодійникам, усім, хто допомагає дошкільному закладу реалізовувати плани, і нагородив Почесною зеленою грамотою колектив дошкільного навчального закладу № 27 (завідувач Немчук Галина Володимирівна) за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у поширення екологічної культури, виховання у дошкільнят шанобливого ставлення до довкілля, а також за активну участь у проведенні акції «Луцькі діти хочуть в мирі жити!». Почесною грамотою міського голови було нагороджено Линник Людмилу Степанівну, директора приватного підприємства «Поликруд» за активну благодійну діяльність, вагомий особистий внесок у благоустрій та облаштування міста, а також за участь у проведенні акції «Луцькі діти хочуть в мирі жити!». Микола Романюк вручив Подяку за багаторічну сумлінну працю в галузі екологічного виховання дошкільнят, вагомий особистий внесок у поширення екологічної культури, шанобливого ставлення дітей до довкілля, а також за активну участь у проведенні акції «Луцькі діти хочуть в мирі жити!»: Петровській Ользі Петрівні, завідувачу господарством дошкільного навчального закладу № 27 Луцької міської ради; Ковальчук Любові Трохимівні, комірнику дошкільного навчального закладу № 27 Луцької міської ради; Вусенко Юлії Василівні, члену батьківської громади дошкільного навчального закладу № 27 Луцької міської ради; Сойко Надії Едуардівні, члену батьківської громади дошкільного навчального закладу № 27 Луцької міської ради; Мудрику Андрію Юрійовичу, члену батьківської громади дошкільного навчального закладу № 27 Луцької міської ради.

Завідувач ДНЗ №27 Галина Немчук розповіла, що дошкільний навчальний заклад має пізнавально-оздоровчий напрямок роботи, систематично бере участь в різноманітних екологічних акціях. В рамках проведення загальноміської акції „Екологічний квартал" навесні цього року було здійснено двотижневий екологічний проект „Чисте довкілля - наше майбутнє", в ході якого висаджено калинову алею, фруктовий сад, алею плодово-ягідних кущів (смородина, порічки, малина), 2 трояндові алеї, сформовано 15 квіткових клумб. У травні 2014 року сформована альпійська гірка, посаджено багато однорічних та багаторічних квіткових рослин (чорнобривці, канни, жоржини, хризантеми тощо). У зв'язку з подіями на сході України для дітей в дошкільному закладі облаштовано осередок патріотичного виховання. Працівниками закладу проведено благодійну акцію для допомоги військовослужбовцям Луцького прикордонного загону, які беруть участь в АТО, дитячу акцію “Повертайся живим”.

відкрили скверик миру, у якому висаджені хризантеми, шаровидні, клоновидні туї та срібні ялинки. Також у скверику встановили лавки. Діти разом із міським головою перерізали символічну стрічку, пустили в небо голубів та жовті і сині кульки.

Надали допомогу у проведенні благоустрою у ДНЗ №27 приватне підприємство “Босад” (директор Ігор Головін) і приватне підприємство «Поликруд» ( директор Людмила Линник).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ