Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулися заходи з нагоди відзначення Дня ветерана

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулися заходи з нагоди відзначення Дня ветерана

03.10.14 13:12 0 632
1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана. З цієї нагоди в Управлінні ДСНС в області відбулися заходи, на яких запросили пенсіонерів та ветеранів служби.

Ця зустріч стала цілком особливою: у ній взяли участь й молоді офіцери – випускники 2013-2014 років. Адже саме ветерани здатні передати молодому поколінню вогнеборців величезний досвід своєї непростої роботи, виховати юнаків згідно кращих традицій пожежної охорони та цивільного захисту, бути взірцем сумлінного ставлення до виконання службових обов'язків.

Зі щирими словами привітання до присутніх звернувся начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький. «Професію рятувальника завжди обирали люди мужні, сильні духом, морально і фізично загартовані, - підкреслив Володимир Володимирович. - Далеко не кожен наважиться ступити на шлях, пов'язаний зі щоденним ризиком, двобоєм зі смертельно небезпечними стихіями, боротьбою за порятунок людей. Ті ж, хто свідомо зробив свій вибір, залишаються вірними йому на все життя. Завдяки Вашому професіоналізму, мужності та рішучості були врятовані сотні людських життів, збережені чисельні матеріальні цінності, а Ваш багатий досвід у вихованні та навчанні особового складу пожежно-рятувальних підрозділів є надзвичайно цінним для молодих співробітників. Я щиро впевнений, що Ви й зараз, перебуваючи на заслуженому відпочинку, постійно радієте успіхам служби, якій віддали не один рік, залишившись вірними своєму покликанню та Присязі на вірність народу Батьківщини».

У своїх виступах ветерани служби ділилися спогадами про нелегку, виснажливу, але надзвичайно почесну та важливу для суспільства роботу, відповідали на запитання молодих фахівців.

Особливої урочистості заходам додав момент нагородження ветеранів служби грамотами Управління ДСНС в області та Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України.

Також увазі усіх присутніх на святі було представлено виставку художньої та документальної фотографії працівника Управління ДСНС в області Мирослава Яворського.

Тих же ветеранів пожежно-рятувальної служби, котрим стан здоров’я не дозволив прийти на святкування, іще напередодні відвідали вдома працівники Управління ДСНС в області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ДНЗ №27 відбулася акція ...
Наступна новина: У Львові у Стрийському ...

КОМЕНТАРІ