У Львівській області у Самборі правоохоронці відвідали навчальні заклади

У Львівській області у Самборі правоохоронці відвідали навчальні заклади

03.10.14 17:01 0 634
З метою профілактики скоєння злочинів та правопорушень серед дітей Самбірські працівники кримінальної міліції у справах дітей спільно з працівниками Самбірського міського відділу міліції провели профілактичні заходи у навчальних закладах.

Правоохоронці завітали до навчальних закладів міста Самбір, поспілкувались з дітьми та їх батьками, дізнались, чим живе сучасна молодь. Учні в свою чергу, розповіли як проводять вільний час.

Дітям працівники міліції розповіли про стан злочинності та правопорушень серед неповнолітніх на Самбірщині. Роз'яснили з якого віку настає кримінальна та адміністративна відповідальності А також навели приклади вчинення підлітками правопорушень протягом поточного року. Попередили про різного роду шахрайства. Особливу увагу звернули на недопустимість наркоманії, алкоголізму, тютюнопаління серед учнів.

Також правоохоронці спілкувалися з батьками,яких ознайомили зі змістом статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов'язків щодо виховання дітей і наголосили на необхідності здійснення належного контролю за поведінкою своїх дітей.

.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ