Початок опалювального сезону на Львівщині потрібно буде узгоджувати з Кабміном

Початок опалювального сезону на Львівщині потрібно буде узгоджувати з Кабміном

03.10.14 12:49 0 628
Початок опалювального сезону у кожній області потрібно буде узгоджувати з Міністерством енергетики та вугільної промисловості.

Про це зазначив віце-прем'єр-міністр, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман під час Всеукраїнської селектерної наради з представниками обласних державних адміністрацій.

Перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник поінформував, що технічно Львівщина готова до осінньо-зимового періоду. Суб'єкти господарювання області завершують підписання актів готовності теплового господарства та паспорти будинків до зимового періоду.

«З 1 жовтня підприємства теплоенергетики, – продовжив Йосиф Ситник, – отримали завдання щодо наповнення системи теплопостачання теплоносієм – це вже виконано на 94%. Рівень розрахунків підприємств теплоенергетики Львівської області за спожитий гас складає понад 71% при середньому рівні в Україні 43%».

У Львівській області з 29 адміністративно-територіальних одиниць централізоване теплопостачання залишилось в 9 містах обласного значення: Львів, Борисав, Трускавець, Червоноград, Дрогобич, Самбір, Стрий, Моршин, Новий Розділ та в 13 містах, які підпорядковуються районним державним адміністраціям.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку для розміщення ...
Наступна новина: Ректор луганського вишу ...

КОМЕНТАРІ