На Львівщині відзначено кращих освітян

На Львівщині відзначено кращих освітян

03.10.14 08:31 0 646
З нагоди професійного свята – Дня працівника освіти – визначено 69 переможців та лауреатів обласного конкурсу «Учитель року – 2014». Кращих педагогів області нагороджено в номінаціях «Світова література», «Трудове навчання», «Початкові класи», «Директор школи», «Географія», “Християнська етика», “Інноваційний урок та урок фізичної культури з елементами футболу».

Почесні грамоти та грошові нагороди переможцям конкурсу вручив заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний під час святкових урочистостей, які відбулися у Львівському палаці естетичного виховання учнівської молоді. Від імені т.в.о. голови ОДА Юрія Турянського він щиро подякував усім освітянам області за нелегку працю і самовідданість професії.

“ велика освітянська родина області, яка нараховує понад 60 тис.осіб, вшановує найкращих. Високої поваги і пошани заслуговують ті освітяни, які можуть знайти, підтримати, розвинути усе найкраще, що є в учневі, сприяти його реалізації. Саме такими є переможці та призери щорічних конкурсів «Учитель року», «Вихователь року», «Класний керівник року», ті педагоги, які щорічно готують переможців і призерів Всеукраїнських та Міжнародних олімпіад, конкурсів, турнірів. Завдяки їхній невтомній праці, постійному творчому пошуку народжуються молоді таланти”, – зазначив Юрій Підлісний у вітанні з нагоди Дня працівника освіти.

З вітальним словом до присутніх звернулась директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Олександра Небожук: «Перед нашою галуззю ставляться дуже важливі завдання – ми виховуємо і навчаємо молоде покоління людей, молоде покоління держави. Ми своїми руками, своїми серцями, своїми душами формуємо завтрашній день. Тому нам усім ще раз необхідно переглянути нашу велику роль і місію у сучасному і майбутньому України”, – наголосила О. Небожук.

Список педагогічних працівників, переможців та лауреатів обласного конкурсу «Учитель року – 2014»

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: В Тернополі ігор Турський ...

КОМЕНТАРІ