Петро Колодій: "Ми пишаємося львівськими підприємствами, які в цей нелегкий час не зупинилися та продовжують розвиватися"

Петро Колодій: "Ми пишаємося львівськими підприємствами, які в цей нелегкий час не зупинилися та продовжують розвиватися"

03.10.14 16:07 0 641
Голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій 2 жовтня 2014 року відвідав відкриття виставки-ярмарки "Львівський товаровиробник", в межах якої було презентовано перший тролейбус відомого львівського виробника – корпорації "Електрон".

У вітальному слові до львівських товаровиробників Петро Колодій наголосив на важливості місцевого виробництва для розвитку регіону та країни в цілому. Також очільник обласної ради зауважив, що в процесі виробництва дуже важливим фактором є вдосконалення технологій і стандартів, адже це дає шанс не лише давати хороші фінансові показники до б'юджетів різних рівнів, але й сприяє виходу львівського товаровиробника на европейський ринок.

"Ми нині особливо пишаємося тими львівськими підприємствами, які не зупинилися в цей нелегкий для нашої країни час та продовжують розвиватися. Наприклад, ми можемо побачити у Львові нові трамваї концерну "Електрон", нові тролейбуси та іншу автомобільну техніку цього ж виробника. І важливо, що ці новинки також представлені на теренах Евросоюзу. А це дає підстави говорити, що наші виробники рухаються в правильному напрямку, створюючи конкурентну продукцію", – сказав Петро Колодій.

Зі свого боку президент корпорації "Електрон" Юрій Бубес сказав, що нині потрібно дякувати та аплодувати всім працівникам, які долучилися до виготовлення продукції концерну. "Ми нещодавно повернулися з Берліну, де був представлений наш трамвай. Там делегацій з-понад 15 країн світу з захопленням та здивуванням відзначали, що за останні 23 роки львівський трамвай – це перший продукт України на теренах Европи. Принагідно зауважу, що транспортний засіб такої якості і за таку ціну може запропонувати далеко не кожен товаровиробник. Ми це робимо завдяки нашим розумним конструкторам, технологам, інженерам та іншим працівникам. Якщо колектив хоче захистити свої інтереси, то, незважаючи на складну ситуацію, яка є в Україні, він пройде через поставлені випробування, вистоїть і досягне успіху", – розповів Юрій Бубес.

Після вітальної частини, учасники виставки ознайомилися з представленим на заході тролейбусом марки "Електрон", виготовленим спільним українсько-німецьким підприємством "Електротранс".

Зауважимо, що тролейбус Т19101 "Електрон" – це дванадцятиметровий, повністю низькопідлоговий міський транспортний засіб підвищеної комфортності, загальною пасажиромісткістю 106 осіб (у тому числі 34 місця для сидіння), який сповна відповідає европейським вимогам перевезення пасажирів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: Олег Сиротюк ...
Наступна новина: Волинь: область готується ...

КОМЕНТАРІ