У Львові завдяки свободівцю Василю Горону на вулицях Зелена, Свидницького, Радість та Вигін відновлено належне електропостачання

У Львові завдяки свободівцю Василю Горону на вулицях Зелена, Свидницького, Радість та Вигін відновлено належне електропостачання

03.10.14 15:43 0 612
Впродовж десяти років мешканці вулиць Зелена, Свидницького, Радість та Вигін потерпали від неякісного постачання електроенергії. Тільки після безпосереднього втручання депутата чиновники були змушені вирішити цю проблему. Про це 1 жовтня 2014 року заявив депутат Львівської міської ради свободівець Василь Горон.

Мешканці скаржилися, що без додаткового стабілізатора напруги не працювали побутові електроприлади: пральні машини, мікрохвильові печі, телевізори та комп'ютери, а пізно ввечері електролампи заледве жевріли. На всі звернення до району електричних мереж (РЕМ) та обленерго містяни отримували відповідь, що лінія стара, коштів на модернізацію немає, слід економити електроенергію, обмежувати споживання тощо.

"Після дзвінків на гарячу лінію міста приїздили чиновники з мерії та спеціялісті з РЕМу, і, щоби показати безпідставність законних вимог про якісне постачання електроенергії, штучно підіймали напругу до 240–250 В. Упродовж цього часу з ладу виходили електроприлади, а через годину в мережі знову було 150–160 В", – повідомив Василь Горон.

За словами депутата, тільки після його особистого наполягання та втручання чиновники таки знайшли фінансові й технічні можливості розділити існуючі лінії на дві окремі, а також виготовити технічну документацію, придбати необхідні матеріяли та провесті їх монтаж.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Володимир Гунчик: ...

КОМЕНТАРІ