Ще один підрозділ міліції з Львівщини виїхав у зону АТО

Ще один підрозділ міліції з Львівщини виїхав у зону АТО

03.10.14 17:56 0 887
Зведений загін працівників Головного управління МВС України у Львівській області вчора, 1 жовтня, виїхав у зону проведення антитерористичної операції, щоб змінити своїх колег, котрі вже тривалий час несуть там службу.

Працівники зведеного загону змінять своїх колег, котрі вже тривалий час несуть службу на блокпостах, забезпечують охорону громадського порядку на Сході України та надають всебічну допомогу місцевому населенню.

Правоохоронців, котрі вирушали на захист територіальної цілісності та незалежності нашої держави, прийшли проводжати рідні та близькі, а також колеги – правоохоронці на чолі з начальником ГУМВС України у Львівській області полковником міліції Дмитром Загарією, начальником Управління внутрішньої безпеки у Львівській області ДВБ МВС України полковником міліції Любомиром Родинюком та заступником начальника ГУМВС України у Львівській області – начальником кримінальної міліції полковником міліції Сергієм Маруняком.

Вони перевірили готовність бійців до виконання завдань а також пересвідчились у тому, що підрозділ забезпечений усім необхідним. Інструктаж щодо несення служби провів особисто Дмитро Загарія.

«Ваше головне завдання – гідно виконувати свій обов'язок. Захищати Україну, її незалежність та її громадян. Повертайтесь додому живими та неушкодженими», - зазначив очільник міліції Львівщини Дмитро Загарія.

Зі Львова та області майже 800 працівників міліції були відряджені на Схід України з початку проведення антитерористичної операції та максимально забезпечені усім необхідним.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ