Львівські правоохоронці викрили держслужбовця під час отримання неправомірної вигоди

Львівські правоохоронці викрили держслужбовця під час отримання неправомірної вигоди

03.10.14 15:13 0 728
Державного виконавця одного з районних відділів виконавчої служби Львівського міського управління юстиції, котрий вимагав і отримав неправомірну вигоду у розмірі 300 доларів США та 1000 гривень, 1 жовтня викрили працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області.

Чиновник вимагав і отримав вказану суму грошей у 25-річного львів'янина за невиконання рішення суду щодо внесення відомостей про добудову.

«Ці кошти ми вилучали на автозаправній станції. Вони були заховані у кишені верхнього одягу чоловіка. Вже є підтвердження того, що це саме ті кошти, які чиновник отримав як неправомірну вигоду», - розповів начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Денис Гусашвілі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці перевіряють посадовця на причетність до інших фактів протизаконної діяльності.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ