В Житомирській області 58 бійців Національної гвардії повернулися із зони проведення АТО додому

В Житомирській області 58 бійців Національної гвардії повернулися із зони проведення АТО додому

03.10.14 12:03 0 660
58 героїв-бійців Національної гвардії повернулися із зони проведення антитерористичної операції на Житомирщину. Наші земляки перебували у неспокійному регіоні 58 днів. А 2 жовтня їх прийшли зустрічати рідні, друзі, представники обласної та міської влади, духовенство і військове керівництво.

Бійці розповідають, що місцеві жителі Донбасу налаштовані досить вороже до підрозділів Національної гвардії України. Щодня наші хлопці потрапляли під обстріли, але гідно й сміливо виконували покладені на них завдання. Рідні зізнаються, що важко було проводити з дому своїх синів, чоловіків та батьків, а тепер вони до кінця не можуть повірити, що майже два місяці хвилювань нарешті закінчилися.

Заступник начальника управління Міністерства внутрішніх справ у Житомирській області – начальник міліції громадської безпеки, полковник міліції Юрій Лебідь повідомив, що бійці виконували свій службовий обов'язок по охороні громадського порядку в Донецькій та Луганській областях. За його словами, всі хлопці живі й здорові з честю повернулися на рідну землю. Найближчим часом вони забезпечуватимуть охорону громадського порядку на території обласного центру.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Вячеслав Поліщук подякував бійцям Національної гвардії за мужність і сміливість. Він зазначив: «Ці хлопці – справжні герої й патріоти. Ми пишаємося тим, що наші земляки захищають територіальну цілісність та незалежність України. керівництво області розділяє з рідними бійців радість того, що всі вони повернулися на Житомирщину живими й здоровими». Вячеслав Поліщук передав бійцям вітання від очільника області Сергія Машковського й нагородив почесними грамотами облдержадміністрації та обласної ради.

Присутні вітали бійців квітами та оплесками. Рідні та друзі не стримували сліз, а хлопці не приховували радості від повернення на рідну землю. А з ініціативи настоятеля Свято-Михайлівського кафедрального собору отця Богдана всі об'єдналися у спільній подячній молитві за те, що бійці благополучно повернулися додому.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ