В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у недобудованому житловому будинку

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у недобудованому житловому будинку

03.10.14 10:33 0 639
1 жовтня о 17:33 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про пожежу у приватному недобудованому житловому будинку розмірами 8х6 м, що розташований на одній із вулиць обласного центру. До служби порятунку «101» зателефонував один з інспекторів ДАІ, який проїжджаючи мимо, побачив густий дим, що виходив зсередини будівлі.

Правоохоронці відразу ж зупинилися та, викликавши рятувальників, вжили заходів щодо обмеження дорожнього руху до приїзду пожежно-рятувальних підрозділів.

Після прибуття на місце події двох відділень вогнеборців з Державних пожежно-рятувальних частин обласного центру було встановлено, що осередок займання знаходиться в одному з приміщень оселі у якій зберігаються будівельні матеріали. Завдяки оперативним та злагодженим діям співробітників ДСНС пожежу було локалізовано о 17:46 та повністю ліквідовано о 18:35. Вогонь встиг знищити шиферний дах, дерев’яне перекриття та будівельні матеріали. Загиблих та травмованих внаслідок події немає.

Попередньо встановлено, що загоряння виникло через дитячі пустощі з вогнем.

Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина пожежі, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Укрзалізниця призначила ...
Наступна новина: День відкритих дверей у ...

КОМЕНТАРІ