У Рівненській області з працівниками підприємств та закладів соціальної сфери рятувальники провели навчання з питань пожежної безпеки

У Рівненській області з працівниками підприємств та закладів соціальної сфери рятувальники провели навчання з питань пожежної безпеки

03.10.14 11:33 0 626
02 жовтня працівники навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності та цивільного захисту спільно з рятувальниками Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області провели навчання з питань пожежної безпеки з працівниками закладів освіти, культури, охорони здоров'я та підприємств району. Під час занять до слухачів були доведені заходи пожежної безпеки на об’єктах, основні вимоги щодо проведення протипожежних інструктажів, порядок дій у разі виникнення пожежі та вимоги до первинних засобів пожежогасіння.

Захід, у першу чергу, мав практичне спрямування. За програмою навчання учасники мали можливість ознайомитися з порядком дій за сигналом оповіщення про загрозу або виникнення НС та організацією евакуаційних заходів.

По завершенню занять рятувальники вручили працівникам закладів освіти, культури та охорони здоров'я методичні матеріали з питань безпеки життєдіяльності для проведення агітаційно-роз’яснювальної роботи на підвідомчих об’єктах.

Дубенський МРС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Діти учасників АТО та ...

КОМЕНТАРІ