Двічі чемпіон України з велоспорту тернополянин Віталій Гринів поїде на Чемпіонат Європи

Двічі чемпіон України з велоспорту тернополянин Віталій Гринів поїде на Чемпіонат Європи

03.10.14 12:18 0 737
Чемпіонат України з велоспорту в олімпійських видах на треку серед чоловіків, жінок, юнаків та дівчат відбувся у Львові. У командній гонці серед юнаків тернопільський велосипедист Владислав Щербань, виступаючи разом з представниками Білої Церкви, здобув золоту медаль. У перегонах «кейрін» він став четвертим. Як повідомив тренер спортсмена Володимир Павелко, бронзового призера та володаря четвертого місця було визначено лише після результатів фотофінішу, таким чином від медалі тернополянина відділяли лише частки секунди.

Четвертим став ще один вихованець Володимира Павелка - Остап Шевчук: у командній гонці у фіналі, разом зі спортсменами з другої київської команди, у якій змагались велосипедисти з Білої Церкви, наш земляк посів четверте місце.

Анастасія Года серед жінок у командній гонці зі спортсменками з Білої Церкви виборола бронзову нагороду. Третє місце здобув і Тарас Шевчук, який з юніорською збірною виступав у цьому виді серед чоловіків (на фото Тарас із командою на третій сходинці п'єдесталу).

Ще одну золоту медаль тернопільським велосипедистам вдалося завоювати і серед чоловіків: тернополянин Віталій Гринів (на фото - в центрі) у складі збірної України посів перше місце. Спортсмени виграли у команди ІSD з Донецька, які були лідерами впродовж останніх чотирьох років. Також Віталій став чемпіоном України у груповій гонці на очки. А от у перегонах «омніум» спортсменові не вистачило лише трьох очок до бронзової медалі. Відтак, зупинившись буквально за крок до третього місця, наш земляк став четвертим.

Дві здобутих на цих змаганнях золотих нагороди дали можливість Віталію Гриніву вибороти путівку на Чемпіонат Європи з велосипедного спорту на треку, який відбудеться у місті Байє-Махаулт (Гваделупа, Франція).

Додамо, що кандидат в майстри спорту Владислав Щербань є студентом Технічного коледжу ТНТУ імені Івана Пулюя, майстер спорту Тарас Шевчук – першокурсник Тернопільського Національного економічного університету, майстер спорту Анастасія Года навчається у Тернопільському Національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка, майстер спорту України міжнародного класу Віталій Гринів – студент Чортківського інституту підприємництва і бізнесу Тернопільського Національного економічного університету.

Наші спортсмени представляють обласну ШВСМ та ОДЮСШ, вихованці тренерів Володимира Павелка та Романа Зеньо.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові під колесами ...

КОМЕНТАРІ