Тернопільщина делегувала п'ятьох досвідчених слідчих в зону проведення АТО

Тернопільщина делегувала п'ятьох досвідчених слідчих в зону проведення АТО

03.10.14 08:07 0 759
Ще п'ятеро правоохоронців з Тернопільщини поїхали на Схід нашої держави в зону проведення антитерористичної операції. Відправка відбулася відповідно до вказівки заступника міністра – начальника головного слідчого управління Віталія Сакала.

За словами першого заступника начальника обласного управління міліції Олександра Богомола, для надання практичної допомоги з розслідування тяжких та особливо тяжких злочинів на території Донецької та Луганської областей, Тернопільщина делегувала п'ятьох досвідчених слідчих.

Олександр Богомол запевнив, що хлопці поїхали в зону АТО належним чином укомплектовані та озброєні. Для швидкої та ефективної роботи їх забезпечили комп'ютерною та копіювальною технікою. В основному зібрали хлопців за кошт держави. Проте частину засобів особистого захисту надали волонтери Тернопільської та Збаразької міських рад.

З Тернопільщини це перші слідчі. Поїхали вони на місяць, змінивши Івано-Франківських спеціалістів. Основне завдання слідчих – розслідування тяжких та особливо тяжких злочинів за фактами вбивств та сепаратизму. За ними й останнє слово в обранні запобіжного заходу, а також направлення до суду обвинувальних актів з кримінальних проваджень.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Луцьку презентували ...

КОМЕНТАРІ