На Тернопіллі про важливість праці вчителя у створенні великої держави говорив Василь Хомінець, звертаючись до учасників урочистостей

На Тернопіллі про важливість праці вчителя у створенні великої держави говорив Василь Хомінець, звертаючись до учасників урочистостей

03.10.14 09:11 0 675
У сесійній залі адмінбудинку Тернопільської обласної ради відбулася святкова академія, присвячена Дню працівників освіти.

Урочистості розпочали вихованці 22 школи Тернополя. Діти привітали учителів вінком віршів та пісень, а наостанок побажали Божого благословення. Звернувся із закликом жити та працювати із Богом до вчителів священик. І хоча атмосфера перед початком свята дещо була напружена та тривожна, слова благословення духовної особи, спільна молитва та виступи учнів повернули до зали свято.

Вітаючи освітян, голова обласної ради підкреслив: «Вчитель – одна із найважливіших, найшляхетніших професій. Саме від нього залежить, яким буде завтрашній день держави. Адже ще Конфуцій говорив: «Якщо ваш план — на рік, садіть рис. Якщо ваш план — на десятиліття, садіть дерева. Якщо ваш план — на все життя, вчіть дітей».

Розумію, що у нинішніх складних умовах вчителю доводиться нелегко. Але навіть у такій ситуації ви виховуєте патріотів, самовідданих, високоосвічених молодих людей. Про це говорять ті високі результати, які досягають ваші вихованці. Низький уклін вам за це».

Очільник обласної ради спільно із головою ОДА Олегом Сиротюком вручили грамоти кращим вчителям краю.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ