Кіцманські міліціонери знайшли зловмисника, котрий видурив мобільник у буковинця

Кіцманські міліціонери знайшли зловмисника, котрий видурив мобільник у буковинця

04.10.14 09:51 0 586
Мешканець села Чортория попросив у перехожого телефон подзвонити. Коли ж засіб зв'язку опинився у його руках, подався навтьоки.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів у селищі Неполоківці до співробітників Кіцманського райвідділу міліції надійшло звернення від 18-річного місцевого мешканця про те, що невідомий хлопець на вулиці забрав його телефон. Потерпілий описав правоохоронцям свого кривдника.

Аби знайти зловмисника міліціонери опитали мешканців селища, поспілкувалися із місцевою молоддю. У результаті вдалося встановили особу шахрая. Ним виявився 19-річний мешканець села Чорториї. Відомо, що хлопець працює на одному із підприємств району та раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Наразі правоохоронці з'ясовують мотиви такої поведінки молодика. Слідчими райвідділу міліції за даним фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Хлопцю загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку на вулиці ...

КОМЕНТАРІ