У Волинській області об’єкти цивільного захисту мають утримуватися в належному стані

У Волинській області об’єкти цивільного захисту мають утримуватися в належному стані

04.10.14 12:04 0 686
Учора, на черговому засіданні оперативного штабу з питань протидії загрозам національній безпеці в області, крім інших питань, обговорили готовність органів управління, які відповідають за цивільну безпеку в області, до роботи в особливий період.

Враховуючи військову ситуацію в Україні, на Волині розробили план заходів із забезпечення готовності органів управління, які відповідають за цивільну безпеку в області, до роботи в особливий період. За дорученням голови облдержадміністрації проаналізували готовність таких об'єктів до роботи в умовах техногенного навантаження регіону.

«Упродовж двох десятиліть в державі не розглядали можливості військової загрози. Однак приклад Сходу України показав, що ми не готові до потенційної агресії і практично не готові надати захист населенню. Адже ті укриття, які б мали захищати – більшість з них у непридатному стані», - зауважив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Особливу увагу, на думку голови ОДА, варто приділяти і роботі з населенням, проводити реальні тренувальні навчання.

«Люди мають знати алгоритм дій. Не треба боятися реальної картини, а навпаки – доносити до громадськості реальний стан речей, об'єктивну інформацію. І, звичайно, працювати над вирішенням цих питань», - резюмував Володимир Гунчик

Нагадаємо: голова облдержадміністрації зобов'язав голів райдержадміністрацій у своїх бюджетах-2015 закласти кошти на утримання об'єктів цивільного захисту.

Володимир Гунчик дав завдання профільним службам чітко відпрацьовувати план заходів і у максимально короткий термін виправити ситуацію. Особлива увага та контроль до тих районів, де є небезпечні об'єкти.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Штатные магнитолы Volkswagen
Наступна новина: Рівненські землевпорядники ...

КОМЕНТАРІ